Bergmann Dam Stilladser ApS tilhører Bergmann Gruppen A/S, der blev grundlagt i 1996. Direktøren Mark Bergmann er udlært murer med over 20 års erfaring indenfor byggebranchen. I hele Bergmann Dam koncernen er der omtrent 30 erfarne og kvalificerede medarbejdere med en viden, der dækker alle formål.

 

Det betaler sig at være på den sikre side

Når vi siger, at det betaler sig at være på den sikre side, så mener vi, at sikkerheden bør være bestemmende for omfanget af stilladser og tilbehør.

Vores nøgleord omfatter: Kvalitetssikring, seriøsitet, omhu og påpasselighed – uanset projektets omfang.

Vi har flere års erfaring og en omfattende viden indenfor området og byggebranchen generelt, hvorfor sikkerheden ikke nødvendigvis er ensbetydende med uoverkommelige priser. Foruden vores kvalitetsstilladser gør vi brug af videndeling, hvorfor vores rådgivning altid sikrer, at jeres byggeprojekt bliver dækket ind med den nødvendige mængde og type af stilladser og tilbehør. Vi er eksperter indenfor konstruktion og sammensætning af den optimale stilladsløsning, når det kommer til:

  • Pris
  • Kvalitet
  • Sikkerhed
  • Fleksibilitet
  • Effektivitet
  • Tid

Vores erfaringer bygger desuden på et væld af forskellige projekter, brancher og profiler. Vi beder dig derfor kun om en detaljeret beskrivelse af dit projekt og formål, og så garanterer vi dig for en løsning, der sikrer dig og dine medarbejdere samt betaler sig for dit bygge-/renoveringsprojekt.

 

Historien om bergmann

Bergmann Dam koncernen blev etableret i 1996, og har siden begyndelsen gennemgået ændringer i selskabskonstruktionen.

Den del af firmaet, der beskæftigede sig med opkøb, renovering og salg af ejendomme er blevet solgt fra. Der er desuden sket et generationsskifte eftersom Mark Bergmann indtrådte som direktør i 2002.

Mark Bergmann har mange års erfaring med bygge- og projektledelse, og har efter uddannelsen til murer og projektleder, arbejdet i både mindre og større entreprenørvirksomheder.

Siden begyndelsen har vi afsat ressourcer til sikringen af, at kvaliteten af vores service og produkter lever op til vores høje krav og standarder. På samme måde har koordinering og omhu været afgørende på for vores serviceniveau, hvor vi især adskiller os på markedet.

Som et nyere tiltag har Bergmann Gruppen A/S og -koncernen gennemgået en udvikling på miljøområdet, hvor vi honorerer alle krav, der stilles til dokumentation af arbejdets udførelse. Det er også en af grundene til at vi, i Bergmann Gruppen A/S, godt tør at kalde os eksperter.