Vi har hjulpet flere boligforeninger og lejlighedskomplekser under processer, hvor bygningerne skulle renoveres eller rekonstrueres. Arbejdet omkring foreninger indebærer sædvanligvis konstruktioner, der går op til +5 etager. Det er i denne forbindelse ikke nok med rullestilladser eller foldestilladser, der ofte bliver brugt til mindre byggeprojekter omkring huse.

Der er derimod tale om konstruktioner, hvor trappeopgange og inddækning løfter arbejdsflowet under højere luftlag. Der er samtidigt ofte behov for materiale- og personhejs samt kraner til tunge vertikale løft.

På billedet ser du et eksempel, hvor vi har konstrueret en stilladsopsætning om en forening, der omfattede renovering af taget. Vi har i denne forbindelse konstrueret en opsætning af facadestilladser med trappeopgange samt inddækning og overdækning omkring hele taget. Vi har desuden etableret en skakt ved tagrenden, hvor byggeskrald bliver aflæsset og kørt væk.

Under opgaver med foreninger oplever vi typisk projekter, som omfatter:

Vi sørger for den helt rigtige løsning, og vi har altid papirer og sikkerhedsforanstaltninger i orden. Du skal blot beskrive dit bygge- eller renoveringsprojekt – så bidrager vi med et uforpligtende tilbud og rådgivning, uanset størrelse og omfang.